Om Oss

Om KC Audit – 30 år av revision och affärsrådgivning

Revisionsbyrån KC Audit är ett familjeägt bolag som funnits sedan tidigt nittiotal. Grundat av Kenny Bengtsson, godkänd revisor sedan 1991 och med över 30 års erfarenhet i branschen. Sedan 2016 är sonen Carl Bengtsson verksam i företaget som revisor och rådgivare; med en ekonomie magisterexamen i botten och en bakgrund som finansiell controller på börsnoterat bolag. Tillsammans arbetar vi konsultativt åt små och medelstora ägarledda företag. Vi finns i Göteborg men jobbar tätt ihop med kunder över hela landet, och i de flesta branscher.

Vi brinner för att hjälpa företag utvecklas

Vi erbjuder ekonomiska tjänster som bidrar till en framgångsrik verksamhet för dig och ditt företag. Vår tyngdpunkt ligger på revisionstjänster samt affärsrådgivning och skattekonsultation. Vår ambition är att bygga långsiktiga relationer med dig som kund, alltid med stort engagemang och personlig service. Vi tänker helhet och strävar efter att skapa mervärden för våra kunder och är lyhörda inför just dina utmaningar. Vi bidrar gärna med mer än en revisionsberättelse – och brinner för att hjälpa företag med ambitioner att växa. Den rådgivande delen är därför en viktig del i vårt erbjudande.

Vi är medlemmar i branschorganisationen FAR, vilket ställer långtgående krav på oss som revisorer och möjliggör en kvalitetssäkrad revision för ditt företag.

Låter detta intressant? Kontakta oss på 0706-89 13 89 så bokar vi in ett möte!

KC Audit AB
Org.nr 556419-2689
Askims Verkstadsväg 5A, 436 34 Askim

Revision? Affärs- eller skatterådgivning? Självklart hjälper vi dig.