OM OSS

Vi finns för dig

Det här är KC Audit

Vi är en familjeägd personlig revisionsbyrå med service och engagemang som ledord. Att som företagare bli sedd och lyssnad på i frågor som rör ditt företag är viktigt. För oss är det självklart att värna dig och ditt företag varför vi alltid har fokus på din målsättning och verksamhetsutveckling. KC Audit har kunder inom alla tänkbara branscher, då främst små och medelstora ägarledda bolag med lokal anknytning.

Vi är specialiserade inom:
Revision
Affärsrådgivning
Skattekonsultation

Kranen i Lindholmen
miguel-bernardo-STAQ7sk20MY-unsplash

Vår historia

KC Audit grundades av Kenny Bengtsson år 1991. Sedan start har vi valt att fokusera på små och medelstora företag inom Göteborgsområdet. Just för att vi vill vara nära våra kunder. Efter att ha drivit företaget ensam under 27 år började Kennys son Carl år 2018 som revisorsassistent i KC Audit. Carl har sedan dess blivit auktoriserad revisor och har idag arbetat upp en egen kundkrets. Också den med fokus på små och medelstora ägarledda företag i och runt Göteborg.

Vårt team

Vi som driver och arbetar på KC Audit är Kenny och Carl Bengtsson. Våra revisioner är kvalitetssäkrade och utförs enligt gällande regelverk. Stolt konstaterar vi att vi har över trettio års erfarenhet av revision av små och medelstora ägarledda företag.

Carl Bengtsson
Auktoriserad revisor

calle@kcaudit.se
0706 89 13 89

Kenny Bengtsson
Godkänd revisor

kenny@kcaudit.se
0706 89 88 66

Joel Erixon
Auktoriserad revisor

joel@kcaudit.se
0707 46 04 68

KONTAKTA OSS

Rådgivning inom skatt och utveckling av verksamheter

Är du i tillväxtfas och letar förbättringsmöjligheter? Varmt välkommen att höra av dig!